top of page

Personvern

Personvern for reisende med  Molde taxi AS

Personvern

Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi håndterer dine personopplysninger og beskytter ditt personvern når du bruker våre tjenester. Ved å bruke tjenestene godtar du at vi kan bruke slike opplysninger i samsvar med gjeldende personvernregler.

Behandling av personopplysninger

Lokaltaxi er behandlingsansvarlig for personopplysningene du som kunde gir oss i forbindelse med at du bestiller en taxi. Personopplysninger behandles konfidensielt og i samsvar med gjeldende lover og regler, og vi opprettholder et høyt nivå av datasikkerhet i håndteringen av dine personopplysninger. Behandlingen av personopplysninger er nødvendig for at vi skal oppfylle vår avtaleforpliktelse overfor våre kunder, jf. Gdpr artikkel 6 nr. 1 bokstav a.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Personopplysningene som samles inn, avhenger delvis av hvordan du bestiller turen. Hvis du bestiller via en konto i en mobilapplikasjon eller på et nettsted, kan vi samle inn informasjon om ip-adresse, gps-posisjon, samtalelogg og / eller sms-data mellom deg og taxi- eller bestillingssenteret, brukermønstre (klikk, besøkte nettsteder, informasjonskapsler eller lignende), telefoninnstillinger, appbruk, informasjon om appkrasj (feil) eller annen systemaktivitet, valg av maskinvare, programvare og nettleser eller språkinnstillinger. Hvis du ikke vil at vi skal registrere dine personlige data, anbefaler vi at du bestiller ved å ringe vårt bestillingssenter fra et skjult nummer. Nettsiden har også Facebook pixel installert. Denne gir mulighet for å vise relevant innhold i annonser ut i fra det du besøker på nettsiden vår.

Hvorfor behandler vi personopplysningene dine?

Vi bruker personopplysningene for å utføre bestillingen din og gi deg best mulig service i forbindelse med dette. Vi kan også bruke informasjonen til å forbedre våre tjenester og produkter eller å tilpasse vår kommunikasjon til deg i forbindelse med tjenesten du har bestilt. Vi kan også bruke personopplysningene til å sende ut informasjon, tilbud og nyhetsbrev fra oss eller for å stille spørsmål til deg eller i andre markedsføringssammenhenger dersom du har samtykket til det.

Utlevering av personopplysninger til tredjeparter

Dine personopplysninger vil kun bli utlevert til tredjeparter der dette er nødvendig for at vi skal kunne levere vår tjeneste til deg. Vi deler dine personopplysninger med våre registrerte samarbeidspartnere og underleverandører. Vi kan også trenge å dele din personlige informasjon med selskaper innen vårt konsern for å gi deg best mulig service. Dette betyr f.eks. At vi kan dele informasjonen din med våre bestillingssentre i konsernet og våre teknologiselskaper som håndterer driften av våre mobile applikasjoner og nettsteder. Vi må også dele den personlige informasjonen din med drosjene våre, som alle er underleverandører til oss. Våre samarbeidspartnere og underleverandører opptrer i henhold til databehandleravtale og under vår instruks. Disse kan bare benytte personopplysningene for de formålene vi har bestemt og som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Vi utleverer ikke personopplysninger i andre tilfeller eller på andre måter enn som er beskrevet i denne avtalen med mindre du eksplisitt oppfordrer til eller samtykker til dette.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om få informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og hvordan disse brukes uten kostnad. Hvis du vil ha denne informasjonen, kan du kontakte oss via kontaktopplysningene nedenfor. For å beskytte personvernet ditt og personopplysningene dine, kan vi kreve at du identifiserer deg. Du kan når som helst be om at vi sletter opplysningene vi har om deg fra systemene våre eller at informasjonen korrigeres. Du har også rett til å be om at Lokaltaxi overfører personopplysningene dine til en annen behandlingsansvarlig i et elektronisk format. Du kan i så fall kontakte oss via kontaktinformasjonen som er tilgjengelig i mobilapplikasjonen eller på nettstedet. Du kan sende inn en klage til datatilsynet hvis du mener at Lokaltaxi ikke behandler personopplysningene dine i henhold til gjeldende lovverk.

Hvis vi ikke er enige

Hvis du har inngitt en klage angående på våre tjenester eller bedt om erstatning for en skade du har blitt utsatt for og ikke er fornøyd, kan du, hvis du ha benyttet våre tjenester i egenskap av å være privatperson, bringe saken inn for forbrukerrådet. Nærmere opplysninger finner du på sidene til Forbrukerrådet.

bottom of page